Stroomstoring & Kortsluiting

Heeft u last van stroomstoring en kortsluiting? Wij zijn uw specialist in Groningen. Neem gerust contact op. Onze elektriciens helpen u graag.

Stroomstoring

De kans is groot dat je ooit in je leven wel eens een stroomstoring mee hebt gemaakt. We zien dat dit nog altijd met regelmaat plaatsvindt. Wat veel mensen niet weten is dat er talloze oorzaken bestaan die kunnen zorgen voor een stroomstoring. Afhankelijk van de oorzaak van de stroomstoring is er een ander plan van aanpak nodig. Om je een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de problemen vind je hieronder een overzicht met de meest voorkomende oorzaken van een stroomstoring. Dit geeft je een beter antwoord op de vraag of je een elektricien in moet schakelen of dat je geduld moet hebben.

Kortsluiting

In tegenstelling tot een stroomstoring is kortsluiting een heel ander probleem. We zien dat kortsluiting in de meeste gevallen ontstaat door problemen die door ons als elektricien weg kunnen worden genomen. Dit brengt met zich mee dat het verstandig is om bij kortsluiting altijd even te bellen met ons team. Bij kortsluiting is het zaak om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Doe je namelijk niets aan kortsluiting dan is het goed mogelijk dat je last krijgt van meer schade aan je elektriciteitsnet. Heb je eenmaal te maken met kortsluiting dan zal je ook in de toekomst vaak last hebben van dit probleem. Wij staan echter altijd voor je klaar om je te helpen op het gebied van kortsluiting in huis.

Meterkast werkzaamheden

Het is van belang om te kiezen voor een geheel nieuwe meterkast indien je in een erg oud huis woont. Dit zijn bijvoorbeeld de mensen die een woning hebben die uit de periode voor 1950 afstamt. Het is zo dat deze meterkasten gebrekkig zijn ten opzichte van de nieuwere meterkasten. Het is vandaag de dag lang niet meer zo duur om een nieuwe meterkast plaatsen. Door de laagdrempelige kosten die wij hanteren is het voor iedereen mogelijk om de stap te maken richting een nieuwe meterkast. Voor je het weet beschik jij ook over een meterkast die tenminste wel aan alle mogelijke eisen voldoet.

Elektricien Groningen helpt u graag

in sommige gevallen is het mogelijk dat een stroomstoring ontstaat zonder dat je hier echt iets aan kunt doen. Dit is meestal aan de orde indien sprake is van extreme weersomstandigheden zoals een heftige storm of aan een sneeuwbui. Dit slechte weer zorgt ervoor dat elektriciteitsnetwerken overbelast kunnen raken. Mocht dit de oorzaak zijn van de stroomstoring dan hoef je alleen maar te wachten tot het net weer werkt. Over het algemeen zal dit een paar uur duren, al kennen we ook stroomstoringen die dagen duren. Nu dit probleem niet afkomstig is van een interne maar een externe oorzaak heeft het vaak geen zin om een elektricien te bellen. Het enige wat je kunt doen is wachten tot het over is.

Klanttevredenheid
100%
Altijd op tijd
100%
Specialist op het gebied van elektra
100%
Zekerheid
100%

Elektricien Groningen helpt u bij Kortsluiting

Zelf ben je vaak niet in staat om te zien waar de oorzaak van het probleem zit, ervan uitgaande dat het probleem niet afkomstig is van een van je apparaten. Wij kunnen als elektricien ervoor zorgen dat de oorzaak wordt opgespoord. Dit doen wij door speciale apparatuur te gebruiken die de spanning op kabels en bedrading in huis kan meten. Met deze handige apparatuur zijn wij dan ook in staat om precies in kaart te brengen waar het probleem zit. Vervolgens zal een van onze specialisten aan de slag gaan om de aangetaste bedrading te vervangen voor bedrading die tenminste wel werkt. Door zelf te kiezen voor ons als elektricien weet je zeker dat de kortsluiting zo snel mogelijk verholpen kan worden. Bij het aanleggen van nieuwe bedrading gaan we zorgvuldig en nauwkeurig te werk, met als gevolg dat je altijd weer over het beste resultaat beschikt.

kortsluiting zeeland

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Spoedservice van Elektricien Groningen

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je met spoed een elektricien nodig hebt voor het verhelpen van de problemen aan jouw elektriciteitsnet. Als je bijvoorbeeld te maken krijgt met stroomuitval of met een bepaalde soort kortsluiting dan heb je niet zoveel zin om heel de avond zonder stroom te zitten. Dit geldt ook voor de mensen die plotseling last krijgen van een storing in de meterkast of groepenkast. Hoewel je het omzetten van een stop of groep zelf nog wel kunt doen is dit een stuk lastiger als sprake is van vergaande problemen. Hier komt namelijk net even wat meer kennis en expertise bij kijken.

kortsluiting omgeving zeeland

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 09 293

Neem contact op