Meterkast werkzaamheden

Groningen Elektriciens is door jarenlange ervaring inzetbaar voor alle soort meterkast werkzaamheden. Neem gerust contact op.

Stroomstoring

De kans is groot dat je ooit in je leven wel eens een stroomstoring mee hebt gemaakt. We zien dat dit nog altijd met regelmaat plaatsvindt. Wat veel mensen niet weten is dat er talloze oorzaken bestaan die kunnen zorgen voor een stroomstoring. Afhankelijk van de oorzaak van de stroomstoring is er een ander plan van aanpak nodig. Om je een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de problemen vind je hieronder een overzicht met de meest voorkomende oorzaken van een stroomstoring. Dit geeft je een beter antwoord op de vraag of je een elektricien in moet schakelen of dat je geduld moet hebben.

Kortsluiting

In tegenstelling tot een stroomstoring is kortsluiting een heel ander probleem. We zien dat kortsluiting in de meeste gevallen ontstaat door problemen die door ons als elektricien weg kunnen worden genomen. Dit brengt met zich mee dat het verstandig is om bij kortsluiting altijd even te bellen met ons team. Bij kortsluiting is het zaak om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Doe je namelijk niets aan kortsluiting dan is het goed mogelijk dat je last krijgt van meer schade aan je elektriciteitsnet. Heb je eenmaal te maken met kortsluiting dan zal je ook in de toekomst vaak last hebben van dit probleem. Wij staan echter altijd voor je klaar om je te helpen op het gebied van kortsluiting in huis.

Meterkast werkzaamheden

Het is van belang om te kiezen voor een geheel nieuwe meterkast indien je in een erg oud huis woont. Dit zijn bijvoorbeeld de mensen die een woning hebben die uit de periode voor 1950 afstamt. Het is zo dat deze meterkasten gebrekkig zijn ten opzichte van de nieuwere meterkasten. Het is vandaag de dag lang niet meer zo duur om een nieuwe meterkast plaatsen. Door de laagdrempelige kosten die wij hanteren is het voor iedereen mogelijk om de stap te maken richting een nieuwe meterkast. Voor je het weet beschik jij ook over een meterkast die tenminste wel aan alle mogelijke eisen voldoet.

Elektricien Groningen vervangt uw meterkast

Mocht jouw meterkast ook aan vervanging toe zijn dan raden wij je aan om contact met elektricien Groningen op te nemen. Ook voor het vervangen van losse onderdelen, zoals lekstroomonderbrekers of aansluitingen, zijn wij op iedere dag inzetbaar. Tijdens onze controle bij het bezoek zullen wij altijd controleren wat de ernst wat de problemen is en wat het beste plan van aanpak is om te volgen. Uiteraard zullen wij bij het uitvoeren van de meterkas werkzaamheden altijd overleggen wat de kosten zijn die gepaard gaan met het onderhoud. Door onze hoge mate van transparantie weet je zeker dat je achteraf niet meer voor vervelende verrassingen komt te staan.

elektricien kortsluiting zeeland
Klanttevredenheid
100%
Altijd op tijd
100%
Specialist op het gebied van elektra
100%
Zekerheid
100%

Groepenkast vervangen of aanpassen

Naast het feit dat wij inzetbaar zijn voor meterkast werkzaamheden is het ook altijd mogelijk om via ons een groepenkast te laten plaatsen of om een bestaande kast aan te laten passen. Een groepenkast die aan alle elektriciteitsnormen voldoet is uiteraard van groot belang voor je woning of je bedrijf. Dit is dan ook de reden dat het belangrijk is om regelmatig een controle uit te laten voeren. Voor wie het nog niet weet: een groepenkast regelt de verdeling van de stroom bij jou in huis. Bij problemen aan de groepenkast is het mogelijk dat sommige plekken in huis geen of onvoldoende stroom krijgen om alle apparaten aan te kunnen sturen.

elektricien in omgeving zeeland

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Groepenkast laten uitbreiden?

Wat veel mensen niet weten is dat het ook mogelijk is om een groepenkast uit te breiden. Door jouw groepenkast van een uitbreiding te voorzien ben je in staat om meer apparaten aan te sluiten. Dit is een ideale keuze voor de mensen die bijvoorbeeld van plan zijn om een twee badkamer bij te bouwen of die hun keuken van een volledige make-over willen voorzien. Ook voor de mensen die van plan zijn om zonnepanelen aan te leggen kan het uitbreiden van de groepenkast van cruciaal belang aan. Door de toegenomen belasting is het namelijk de vraag of je huidige groepenkast het wel allemaal aan kan. Hou er wel rekening mee dat de opties voor het uitbreiden volledig afhankelijk zijn van de soort groepenkast die je in huis hebt hangen. Uiteraard is het ook hiervoor altijd mogelijk om even direct contact op te nemen met één van onze elektriciens. 

tool-2766835_1280

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 09 293

Neem contact op